Få uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig med henblik på et uforpligtende tilbud. 

Vinduespolering i Billund Kommune og omegn

Vinduespolering er ikke altid det første, man prioriterer i en travl hverdag, men rene ruder er faktisk vigtigere, end du tror. Når solen endelig skinner, er der nemlig intet bedre end at lade strålerne trænge igennem rene, pletfri ruder uden striber.

 

Vil du sikre dig blanke ruder, så kan Bo-Rent hjælpe både private og erhverv med indendørs og udendørs vinduespolering, der skinner - hver gang. Vi medbringer alle de rengøringsmaterialer, der skal bruges til vinduespoleringen, så du skal kun sørge for snavsede ruder og et kald efter os.

Professionel vinduespudsning

Har man ikke erfaring med vinduespolering, bliver det ofte en tidskrævende og besværlig affære, der alligevel ender utilfredsstillende med striber og helligdage. Pudsning af vinduer er nemlig sværere, end en professionel vinduespudser får det til at se ud. Derfor er det en god investering at overlade vasken af ruderne til Bo-Rent, der har stor erfaring i at få ruderne til at skinne.

Skræddersyet aftale, der passer til dig

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor skræddersyr vi løsninger, der passer til dig og dine behov. Trænger dine vinduer til vask hver 4., 8. eller 12. uge, så sørger vi for at lave en aftale, der passer til dig og dine behov.

 

Bo-Rent pudser vinduer i Grindsted, Billund, Sønder Omme, Hejnsving, Ansar, Tarm, Filskov, Varde, Give og Vorbasse.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal Bo-Rent polere dine vinduer skinnende og stribefri, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Brug kontaktformularen under menupunktet “Kontakt”.

Leveret af