Få uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig med henblik på et uforpligtende tilbud. 

Erhvervsrengøring i Billund, Grindsted og omegn

Leder du efter rengøring til din virksomhed, dit kontor eller din butik, så kan Bo-Rent klare opgaven for dig. Vi sørger for, at din virksomhed fremstår flot og ren, så den udstråler professionalisme og føles endnu rarere at arbejde i. Bo-Rent medbringer alle de rengøringsmidler og rengøringsartikler, som rengøringsopgaven kræver, så du blot kan læne dig tilbage og fokusere på dit arbejde.

 

Få et bedre indeklima

Med en professionel rengøring fremstår din virksomhed allerbedst. Dels over for dine medarbejdere, der arbejder bedre i et rent og sundt arbejdsmiljø, og dels over for dine kunder, der i et velduftende og velholdt miljø kan fokusere på din virksomheds services i stedet for en mangelfuld rengøring. Uanset virksomhedstype og -størrelse, så er Bo-Rent garanti for professionel, grund og effektiv rengøring.

Trappevask og tæpperens

Bo-Rent sørger også gerne for at rengøre trappeopgange, som er det første, du og dine kunder møder, hvis din virksomhed har til huse i en etageejendom. Trapperne skal derfor selvfølgelig fremstå mindst lige så pæne og rene som selve din virksomhed. Vi har ligeledes stor erfaring med tæpperens, som fuldender enhver grundig hovedrengøring og får rummet til at fremstå endnu renere og gør underværker for indeklimaet.

 

Lav en fast rengøringsaftale

Ønsker du at bruge tiden på andet end rengøring, kan du udlicitere rengøringen af din virksomhed til Bo-Rent. Så er du sikret en grundig og effektiv rengøring - hver gang. Vi kan give dig et godt tilbud på en rengøringsaftale, hvor vi kommer og svinger kost og moppe hos din virksomhed i faste intervaller.

Leveret af