Få uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig med henblik på et uforpligtende tilbud. 

Privatrengøring i Billund, Grindsted og omegn

Der er ikke meget, der er bedre end at komme hjem til et skinnende rent hjem. Og endnu bedre føles det, hvis du ikke selv har løftet en finger for det. Bo-Rent klarer rengøringen for dig, så du i stedet kan bruge din tid og energi på det, du holder af. Udover en effektiv og grundig hovedrengøring, sørger vi også gerne for tæpperens og trappevask.

 

Privatrengøring

Vil du sikre dig et skinnende rent hjem, så er Bo-Rent din redningsmand. Hvad end du bor i en lille lejlighed eller en stor villa, så går vi med effektiv hånd til opgaven. Vi sørger både for rengøring af alle overflader, støvsugning, polering, gulvvask, rengøring af ovn og køleskab. Vi skræddersyr gerne løsninger efter lige netop dine behov. Vores dygtige rengøringsfolk medbringer både rengøringsmidler og de nødvendige materialer, en grundig rengøring kræver, så alt du skal sørge for er at lukke os ind.

Professionel tæpperens

Tæpperens er en omstændig og besværlig affære, og du risikerer at ødelægge dit tæppe, hvis ikke du har den korrekte viden og de rette midler til rensningen. Bo-Rent har den erfaring og de materialer, som en effektiv rensning kræver. Derfor kan du trygt overlade dine tæpper til Bo-Rent, der udfører en professionel tæpperens, som fuldender hovedrengøringen.


Du kan ikke nødvendigvis med det blotte øje se, hvor beskidt dit tæppe er, men efter en rens vil forskellen stå tydeligt frem. Rummet vil fremstå renere og med et bedre indeklima, når tæppet ikke længere hvirvler gammelt støv, snavs og skidt ud i rummet. Hvis du sørger for en tæpperens i ny og næ, kan tæppet holde i mange år, og dit snavsede tæppe får nyt liv.

Trappevask

Bor du i en ejendom med mange trapper, sørger Bo-Rent med glæde for den generelle renholdelse. Trappeopgangen er det første, du og dine gæster møder, og derfor skal den give et godt og rent indtryk. Vi har stor erfaring i vask af trappeopgange, og de gøres altid rent med fokus på kvalitet og grundighed. Vi vasker gerne dine trapper med faste intervaller, så de altid fremstår pæne.

Leveret af